Naslovnica
Apartman Lemaić
Popunjenost
Cjenik & kućni red
Kontakt
Lokacija
Turističke informacije
Galerija fotografija
Kontakt osoba: Marin Kosović
Vlasnik: Grozdana Lemaić
Adresa: Put vlaka 30, Arbanija
GPS: 43°30'45.0"N
16°17'56.7"E
info@apartman-lemaic.hr
6+0, 40-100€/noć

Apartman „Lemaić“ smješten je u mjestu Arbanija, na otoku Čiovu koji je mostom povezan s gradom Trogirom.

Apartman površine 75 m2 je na katu obiteljske kuće te ima zaseban ulaz. Sastoji se od dvije bračne sobe i jedne sobe s dva ležaja, blagavaonice, kuhinje, kupaonice i balkona. Apartmanu pripada i istočna terasa s lijepim pogledom na more, Kaštelanski zaljev i grad Split, i zapadna, manja terasa sa vanjskim tušem. Apartman je u cijelosti opremljen za ugodan boravak 6 osoba. Klimatiziran je, ima tv i satelitsku antenu i mogućnost korištenja internetske veze (Wi-Fi).
Kuća je cca 150 m udaljena od mora, a 400 m od supermarketa. Ima vlastiti parking s dva parkirna mjesta koja su gostima na raspolaganju. Južna strana kuće graniči s maslinikom i borovom šumom tako da je pogodna za odmor i uživanje i onima koji žele mir i tišinu u hladu terase.

Na udaljenosti od oko 3 km automobilom ili brodskom linijom, nalazi se grad Trogir čiju je staru jezgru zbog svoje ljepote i vrijednosti UNESCO uvrstio u popis svjetke baštine. Trogir oduševljava posjetitelje kulturno-povijesnim spomenicima i malim ulicama te umjetničkim zbirkama s brojnim remek djelima.